#smmcur | Master Your Copy for Social Media
16525
events-template-default,single,single-events,postid-16525,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Master Your Copy for Social Media

All Levels | Dinsdag 11 dec 08:30-12:30

Met de opkomst van video, stories en emoji’s op social media, zou je bijna denken dat teksten minder belangrijk zijn geworden. Maar niets is minder waar. Een optimale tekst geeft context aan al je uitingen op social media. Tekst helpt je organisatie beter vindbaar, zichtbaar én authentiek te maken. Hoe standaard zijn jouw bio’s? Is elke opening aantrekkelijk genoeg om iemand te doen stoppen met scrollen?

Wat leer je tijdens de training Schrijven voor social media?

Tijdens de training Schrijven voor social media ontdek je het belang van een goede en aantrekkelijke tekst voor de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie. Je gaat aan de slag met het creëren van bouwstenen en het vinden van de juist tone of voice om jouw socialmedia-teksten naar een hoger niveau te tillen. Denk daarbij niet alleen aan posts, tweets en updates, maar ook aan profiel bio’s, hashtags, paginatitels, quotes, call-to-actions, zoekopdrachten en ondertiteling van video’s. Je ontwikkelt een contentbibliotheek en contentkalender die perfect aansluiten op je beschikbare tijd en middelen en krijgt praktische handvatten om een resultaatgerichte en creatieve socialmedia-redacteur te worden.

Na afloop van de training Schrijven voor social media:
  • Ken je de bouwstenen van een succesvolle socialmedia-tekst.
  • Heb je het kader bepaald waarin je alle socialmedia-teksten voor jouw organisatie gaat schrijven.
  • Kun je met je teksten de vindbaarheid en zichtbaarheid van elk socialmedia-kanaal optimaliseren.
  • Beheers je de content pillar-methode om op de meest efficiënte wijze socialmedia-teksten te schrijven.
  • Heb je een overzicht van de content checklist voor perfecte social media teksten.

EXTRA EXTRA op 11 december 08:30! Bij De Gouverneur de Rouville, Ortrobanda

Kim Swagemakers #smmcur

De Trainer

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers werkt al 20 jaar met online content en communities. Vanuit een ontembare passie en nieuwsgierigheid helpt ze communicatie professionals op Curaçao en in Nederland om online kanalen en vooral -content doelgericht in te zetten. Met al 10 jaar een focus op social media. Ze is mede organisator van Social Media Matters en verzorgt trainingen vanuit haar bedrijfje Kimpact en via frankwatching.nl.

 

Kim: “Kruip regelmatig in het hoofd van je doelgroep. Dan ziet je social mediawereld er ineens heel anders uit.”