#smmcur | Tip van de week: But first let me take a selfie!
166
post-template-default,single,single-post,postid-166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Tip van de week: But first let me take a selfie!

kirsten jassie #smwcurDe Tip van de Week komt deze week van Kirsten Jassies (Justkirsten).

But first let me take a selfie!

Maak zoveel mogelijk foto’s met je smartphone en probeer allerlei invalshoeken en apps uit. Eigen beeldmateriaal is heel belangrijk voor Instagram, en kun je ook nog eens gebruiken op Facebook en je blog of site. Als je iets wilt posten op en van de kanalen en je weet niet precies wat, kun je altijd teruggrijpen naar een van de foto’s die je al eerder gemaakt hebt.