#smmcur | Ontmoet onze Social media Strateeg Kim Swagemakers
193
post-template-default,single,single-post,postid-193,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Ontmoet onze Social media Strateeg Kim Swagemakers

kim swagemakers #smwcurIn 1996 stapte Kim als freelance copywriter in de wereld van het world wide web. “Er bestonden toen geen opleidingen, HowTo’s of veteranen om te vertellen hoe het moet, dus pionierden we erop los”.

Nu, bijna 20 Jaar later draagt Kim al haar kennis en ervaringen over dmv trainingen en workshops. Haar bedrijfje heet Kimpact. “Ik ben ontzettend nieuwsgierig en gelukkig is het online communicatievak continue in beweging. Ik rust niet totdat elke deelnemer net zo enthousiast is over alle online mogelijkheden als ik”.

Sinds 2012 werkt ze part time op Curacao, eerst als consultant, maar nu om lokale communicatie professionals te ondersteunen met haar kennis. “Ik ontmoet hier steeds meer mensen met een passie voor social media marketing. Met z’n allen weten en kunnen we meer dan 1, vandaar dat ik heel trots ben dat deze eerste social media week al zo’n succes is. Volgend jaar met nog meer professionals, workshops en kennis!”

Kim geeft tijdens #smwcur de workshop Personal Branding met LinkedIn.
Kim’s workshop is op woensdagochtend 21 Oktober.

Tags:
,