#smmcur | Ontmoet onze social event expert Marijke Hoos!
208
post-template-default,single,single-post,postid-208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Ontmoet onze social event expert Marijke Hoos!

Marijke Hoos #smwcurYDK Marijke is een organisatietalent pur sang én een echte social media Junk. Een combinatie die haar niet voor niets de drijvende kracht achter Social Media WeekCuraçao maakt. Marijke: “Een mooi begin van mijn droom om internationale en lokale professionals op ons kleine rotsje samen te laten komen.”

Ze draait haar hand niet om voor grote events als de Pagara XXL, Koningsdag en Pietermaai Proeft. En weet elk event een enorme boost te geven met haar kennis en de inzet van social media.  “Facebook is een super sterk medium op Curaçao. Een eiland waar iedereen heel Social media minded is.” Zo zet ze niet alleen Pietermaai District op de digitale kaart, maar heeft ze ook gewerkt voor events van grote bedrijven als Bowers & Wilkins en Marantz en werkt ze samen met ENNIA voor hun social presence.

Tijdens de Social Media Week kan Marijke’s talent je niet ontgaan; naast de gehele organisatie deelt ze haar expertise over Facebook Event Marketing op woensdagmiddag 21 oktober van 14-18. “Hier staat social media nog in de kinderschoenen en het leuke van de #smwcur is dat we allemaal professionals bij elkaar krijgen die hun kennis en passie voor het vak straks in het koetshuis komen delen”.

Schrijf je in voor de workshop Facebook Fangagement via socialmediaweekcuracao.com/agenda/

Tags: